Mikor készüljenek a fotók?

Édes álomban szuszogós, összekucorodós fényképekhez az első 12 napban érdemes megejteni a fotózást. Olyankor még jóval aluszékonyabbak és könnyebben pózoltathatóak. Tapasztalataim szerint néhány babánál előfordul hogy 14 nap környékén megkezdődik a növekedési ugrás és emiatt nyűgösebbek, egész nap csak ennének. Így én azt vallom minél fiatalabbak a babák a fotózáson, annál jobb! 🙂 Célszerű, hogy a szülés előtt megbeszéljük a fotózást, szülés várható időpontját, hisz akkor én is úgy készülök szabad időponttal, hogy tudom: egy csöpp kis Életke várni fog hogy megörökítsem. Szülés után jelentkeztek és pontosítunk az időponton. Újszülött fotózáskor nagyon fontos a türelem! Pici babánál előfordulhat, hogy éhes, nyugtalan front miatt, fáj a hasa, megzavarja a fotózás légköre és nehezen alszik el vagy folyton anyán lógna. Ne idegeskedjetek, fő a nyugalom, hisz ő is érzi rajtatok, kitűnőek a radarjaik! Ha 3-4 órát tart a fotózás sincs semmi probléma, én értetek vagyok, lényeg hogy jól, kiegyensúlyozottan érezzétek magatokat, így készülhetnek szép emlékek.

A babák első éve állandó változás-fejlődés, legszívesebben minden percet konzerválnánk a jövőnek.

  • 3-4 hónaposan,mikor kitolják magukat hason fekve és őszinte csodálkozással tekintenek a világra.
  • 6-8 hónaposan önállóan ücsörögnek,másznak,felfedezik maguknak a világot és elmaradhatatlanok napjaikból a mosolyok, kacajok.
  • 1 évesen persze jöhetnek a kihagyhatatlan születésnapos képek, tortával, lufival minden földi jóval 🙂
  • 1 éves kor után pedig a lehetőségek száma határtalan!

És ne feledjük az ünnepeket mint a karácsony, húsvét, anyák napja… 😉

A legszebb állapot, mikor egy nő teste-lelke virágba borul! 28-32 hetes kor között ajánlom a fotózást megejteni. Szépséges kerek pocak, boldogságtól sugárzó kismama…

Hol készüljenek a fényképek?

Erdőkertesen (Budapesttől 30 km-re) található egyedi enteriőrökkel, kellékekkel kialakított és igényes kiegészítőkkel jól felszerelt stúdiómban várom az apróságokat és szüleiket. A kültéri fotósorozatok is nagy szívem csücskei, legyen az tavaszi virágrétes, nyári levendulamezős, őszi hulló faleveles vagy téli hócsatázós. A környéken kiváló helyszínek találhatóak fotózáshoz, így ezekkel ha kívánjátok élünk is, sőt nyitott vagyok távolabbi helyszínekre való utazásban is!

Egyéb információk a fotózásról

Apás, anyás, tesós közös családi képek is készülhetnek kérésetekre, nem csak kizárólag a kucorgó/jövő-menő babusokról. Ebben az esetben kérlek figyeljetek oda az összhangra a ruhák kiválasztásakor, és itt is érvényes a mondás: A kevesebb több! Például az örök klasszikus farmer-fehér felsővel 😉 Kérlek a nagy mintás, márka feliratos ruházatot kerüljétek! Nagyobb babákat, gyerekeket előre készítsétek fel hová mentek, mi fog történni. Ha szükségét érzitek, be lehet nekik ígérni valami kis jutalmat például kisautó/nasi/macifarmozás (a stúdiótól pár kilométerre található 😉 )

Copyright © 2019 Minden jog fenntartva OMF Photography

A honlapon szereplő képek és tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk kizárólag szerzői engedéllyel vagy jogdíj ellenében lehetséges!

Designed by: PureLine Design